R I E N A ;
CoNtEsT I LoVe My BFF By LyAnA N NaDiA
Monday, 6 February 2012 • 22:56 • 1 comments
Assalamualaikum
hye! peace ^__^V

korang sihat? 
Alhamdulillah.. Rina sihat hari ini...
kalau korang tak sihat pergi klinik yok!
Rina teman kn.. hehe.. =)

okey.. Rina join contest Lyana & Nadia...

Nie gambar kawan-kawan Rina..

*Di sebabkan dah akhir tahun kiteorg pon dengan selambanya kiteorg bawak camera dan snap banyak-banyak! hehe...

kiteorg 1 kelas , kiteorg senang berbincang ..
kiteorg kalau ada masalah selalu tanya pendapat kawan ,
 kadang-kadang dengan muka tak malu tanya cikgu..
walaupon pasal CINTA ! 
Oh , Tidak! Malu! Malu! Malu! hehe
kiteorg nie cubit pipi kiri , pipi kanan terasa..
hehe.. 
Rina senang berkawan dengan dieorg..
carring ,  baik n macam-macam la..
susah nak cakap . . hehe
Akhir sekali senang cerita Rina SAYANG dieorg sangat-sangat!

Ditag- qila
      - zia

id follower - sofea riena 
id fb - sofea riena

orait! sampai sini je Rina punye Entry.. k tata..

p/s : kak lyana Rina tak tau blog nadia & blog penaja tu lea follow ke tak
sebab sebelum nie Rina follow blog orang guna button follow kat atas tu x berfungsi..
maaf, kalau tak ada nama Rina kat list follower Nadia & blog penaja.. yang guna blogskin pon x boleh..
maaf ea.. 



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , Welcome to Sofia Rina Blog . I Fifteen Years Old . living in Segamat , Johor . Thank You Blogwalking in My Blog :) c

POTPETPOTPET ;


OTHERS;



BLOG ARCHIVE;

  • Contest Saya Kaki Drama by ika & Mazri
  • Entry Tanpa Tulisan.....
  • Rina Giler Contest?????
  • ''CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU"
  • Segmen | Add Followers And Friends !
  • END YEAR MEGA GIVEAWAY
  • Segmen : BLOGWALKING SAMBIL MEMFOLLOW :)
  • Contest Senyuman Paling Menawan
  • Segmen : Up Traffik Akhir Tahun!
  • GIVEAWAY 1st cik violet