R I E N A ;
Contest: MY BLOG IS SUPER AWESOME COMEL
Sunday, 12 February 2012 • 00:15 • 4 comments
 Assalamualaikum..
Hye!!

Rina join aktiviti Geng Fiq'Ra..
Aktiviti ni dikehendaki mencari partner..
Dan partner Rina ialah Syah..
ok , tak nak membebel lagi... hehe


Tajuk Contest kiteorang ialah
  "MY BLOG IS SUPER AWESOME COMEL"

Syaratnye ialah:
  1. Mestilah mempunyai blog (Wajib)
  2. Buad 1 entry bertajuk "MY BLOG IS SUPER AWESOME COMEL"
  3. Tampalkan banner contest di entry & link kan ke post ini.
  4. Berikan sebab kenapa korang rasa blog korang ini Super Awesome.
  5. Listkan 5/10 sebab kenapa korang kata blog korang Super Awesome Comel.
  6. Follow blog, Like fanpage penaja, Syah & Rina.
  7. Tagkan 3 orang rakan blogger anda & pastikan mereka tahu.
  8. Letakkan link entry korang kat post nie.. jika korang letakkan link entry korag bukan di post ini.. ia tidak akan diterima..
  9. Pemenang akan dipilih oleh Rina & Syah. 


__________________________
Penaja!

1. Blog Rina & Fanpage Rina

___________________________

Hadiahnya DiRahsiakan.
Hadiahnya InsyaAllah yang bernilai..=)

~> Tarikh Berakhirnya Entry ini pada jam 8:00 P.m. 9 Feb 2012!

Cepat! Jangan Terlambat! =





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , Welcome to Sofia Rina Blog . I Fifteen Years Old . living in Segamat , Johor . Thank You Blogwalking in My Blog :) c

POTPETPOTPET ;


OTHERS;



BLOG ARCHIVE;

  • CONTEST : DUIT vs MIMPI by YUI & EZA
  • What's Your Name Contest
  • Pemenang Contest My Blog Is Super Awesome Comel
  • CoNtEsT I LoVe My BFF By LyAnA N NaDiA
  • Contest Saya Kaki Drama by ika & Mazri
  • Entry Tanpa Tulisan.....
  • Rina Giler Contest?????
  • ''CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU"
  • Segmen | Add Followers And Friends !
  • END YEAR MEGA GIVEAWAY