R I E N A ;
Rina Teringiiinnnnnn............
Sunday, 19 February 2012 • 07:26 • 1 comments

hye !
esOk skolah.. 
tapi sempat lagi mengupdate blOg, malam-2 buta nie..
Rina tak dapat tido banyak sangat masalah.. :(
kenapa la kan??

ok! stOp cerita pasal masalah rina !

Rina nak cerita apa yang rina TERINGIN !
hope sangat dapat apa yang rina nak!


1. Rina sebenarnya teringin sangat nak pegang GITAR !


tapi ....
mak rina cakap gitar tak boleh main sebab menggunakan tali...
melepas sudah !
tapi tetap teringin nak pegang & nak main gitar !

2. Rina teringin nak ada camera sendiri..
camera biasa pOn tak pe la..
Rina baru je cakap dengan mak rina hari tu ,
InsyaALLAH mak rina nak belikan ,
tapi pakai duit Rina la.. :)

*Rina nak beli warna pinkkk !
suke warne pinkk sangat-2 !


ok ! tata !
Rina nak tidur , mak rina dah bising nie..
nunite semua !
mmmuuuuaaahhh ! :*

p/s : hope tercapai apa yang rina nak.. :)




Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , Welcome to Sofia Rina Blog . I Fifteen Years Old . living in Segamat , Johor . Thank You Blogwalking in My Blog :) c

POTPETPOTPET ;


OTHERS;



BLOG ARCHIVE;

  • CONTEST : BLOG SIMPLE BY NICE BY YUYUE
  • the story of us - second giveaway
  • Contest: MY BLOG IS SUPER AWESOME COMEL
  • CONTEST : DUIT vs MIMPI by YUI & EZA
  • What's Your Name Contest
  • Pemenang Contest My Blog Is Super Awesome Comel
  • CoNtEsT I LoVe My BFF By LyAnA N NaDiA
  • Contest Saya Kaki Drama by ika & Mazri
  • Entry Tanpa Tulisan.....
  • Rina Giler Contest?????