R I E N A ;
Holiday Part 1 !
Sunday, 25 March 2012 • 11:00 • 0 comments

*Entry ini sangat panjang !
Sila sediakan bantal ! =D
tak nak bace tak ape =( =D

hye !
nak cerita pasal bercuti a.k.a Holiday !
ingat tak yang 1 minggu cuti tuh?
ingat tak? ingat ? hehe
mase tuh rina tak ade kat johor dah !
bercuti kan? mestilah pergi jalan jalan !
mase tuh rina dah ade kat kedah (Langkawi)
excited beb nak cerite !
padahal cuti nye dah habis pon , 
saje update lambat lambat , hehe 

ok , sebenarnye rina pergi langkawi dengan orang kampung rina..
rina pergi dengan family rina (4 orang jerr)
sedare mara rina 4 orang jugak.. 
sibuk je rina join rombongan dieorang kan? hehe..
yang pergi mak ayah rina , rina , kak ira,sedare , mak sedare rina dua orang !

kiteorang bertolak ke langkawi hari isnin .
disebabkan rina join orang kampung .
so,kene lah balik kampung , terubat rindu sikit kat kampung tuh ,
aman je.. orang kate angin kat kampung best !
ok , sangat sangat best ! 

lepas maghrib tu rina pon siap siap ..
siyes , excited abes ! tak penah pergi la katekan..hehe
nah ! muke excited ! 




tunggu lah kiteorang sefamily nie kat depan rumah ,
mase tuh merungut dalam hati je , 
apehal bas nie lembab giler !

dari jauh dah dengar bunyi someting jakk..
ok , dah mule lah tangan angkut beg !
mase pergi 3 beg jerr,
balik 6 beg kott..
ape lagi ! borong coklat banyak banyak lerr ! hehe
kate orang pergi langkawi nie tak sah kalau tak bawak balik cokelat.. 



stop sekejap , 
alas perut meh , 
singgah perhantian kedah jap ,
dah lepas makan , solat , & lain lain..
rina pon nak naek bas , 
tibe tibe tengok kat belakang bas tuh ade 
gunung yang cantik ,


jauh perjalanan luas pemandangan =D
ok naik bas terus .. sebab nak cepat , 

sampai jetty dalam pukul 8 lebih pagi ,
tak sempat tengok jam sebab nak cepat ,
naik ferry wooo !
rina tau rina  jakun ,
tak kesah lah orang nak cakap ape pon.. =D
nak tengok ferry yang sangat bertuah 
sebab ferry tuh buat rina rase tak sabar nak sampai langkawi & first time rina naek ferry,
tahniah wahai ferry sebab dapat bawak rina.. hehe
nie ferry bertuah tuh !


nama ferry nie sape ntah , lupe jap ! hehe
sorry En.Ferry ...

dalam ferry !
mule lah pening kalau ferry langgar ombak , adoii ,

tahan pening !
sempat snap ! hehe 

sampai sane kiteorang.................
...................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................

....................................................
....................................................

....................................................
....................................................

....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................

....................................................
..................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................
....................................................





sorry ! penat menaip !
hehe , esok kite menaip lagi !
goOd night ! 



salam sayang , 












Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , Welcome to Sofia Rina Blog . I Fifteen Years Old . living in Segamat , Johor . Thank You Blogwalking in My Blog :) c

POTPETPOTPET ;


OTHERS;



BLOG ARCHIVE;

  • Naikkk Anginnn !!!!!!!!!!!!!
  • Contest Gambar Suddenly
  • ♥ Sahabat ♥
  • Saya Nak Tudung Bawal
  • Review blog !
  • Rina Teringiiinnnnnn............
  • CONTEST : BLOG SIMPLE BY NICE BY YUYUE
  • the story of us - second giveaway
  • Contest: MY BLOG IS SUPER AWESOME COMEL
  • CONTEST : DUIT vs MIMPI by YUI & EZA