R I E N A ;
Alhamdulillah !
Saturday, 14 April 2012 • 00:46 • 0 comments

Alhamdulillah !
Alhamdulillah !
Alhamdulillah !
Terima Kasih Allah !

ok , mase entry sebelum nie ,
yang kat akhir tuh Rina ade tulis yang Rina ngah happy kan?
nak tau sebab nye ?

hari tuh ,
minggu sains dan matematik kat sekolah Rina ,
Rina masok Cooking With Nature !
Sains !
cara dia masak air kat tengah panas dalam mase 1 jam !
air masok kan dalam kotak atau tin !
ikut kreativiti pelajar...
yang masok experiment nie bdak form 2 je ..
1 kumpulan 3 org je...
yang masok Rina,Jieha,Nabahah...

mase bace suhu , 
kumpulan kiteorang dapat 50 darjah celsius !
mule mule kiteorang cakap "alah wei , ramai lagi tinggi"
lepas tuh , cikgu cakap saye tengok suhu & kreativiti kiteorang !
takot jugak !
adooiii ,

kiteorang harap dan tak mengharap kiteorang lea menang..
nie kiteorang dah tau keputusan !
Alhamdulillah !
kami dapat tempat pertama !
perasaan???
HAPPY LAH !!!!!!!!
heee~~~

tak percaya leh menang !
nak tengok hadiah ?



dapat piala..
sijil ? belum dapat kott..
heee~
bukan menunjuk sekadar kongsi cerita !

next story !
korang !
cube tengok nie !



diambil oleh SI DIA! :)
mase nih , baru lepas ujan lebat ,
dia duduk kat atas bukit !
dia text Rina , dia cakap ngah tengok pelangi !
Rina suruh amek gamba !
send ! (saje nak abeskn kredit dye)
dia send ! hee~

kalau tengok betol betol ,
awan tuh macam bentuk 'Smile' kan? kan ?
lalallalala~

ok tata !
lap u ollsss !!!!!!





Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , Welcome to Sofia Rina Blog . I Fifteen Years Old . living in Segamat , Johor . Thank You Blogwalking in My Blog :) c

POTPETPOTPET ;


OTHERS;



BLOG ARCHIVE;

  • Tak Ada Keje Cari Keje !
  • Hannah Husna's 3rd B'day GA
  • REDHA !
  • KEPUTUSAN !
  • Holiday Part 1 !
  • Naikkk Anginnn !!!!!!!!!!!!!
  • Contest Gambar Suddenly
  • ♥ Sahabat ♥
  • Saya Nak Tudung Bawal
  • Review blog !