R I E N A ;
SEGMEN SIAPA PALING JUJUR.
Friday, 7 December 2012 • 02:18 • 0 comments
 
Join Segmen from Sis Raihanah :D

Jom Join !

Jawab Soalan nye jom !

1 . Apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang : 
kuah kari ? merungut + marah = saket hati :P
  
2. pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar :
Pernah ! Hanya Allah je tau , bengang nye lahaii ;)
3. pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan : 
yang nie pernah kott . lepas tu cover buatbuat hidung gatal . hahaha
4. bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa :  
 4/12/12 , pukul 4 petang , sebab pening kepala yang sangat dari awal bulan 11 tak baikbaik :(
5. mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you :
diaorang ejek rina **doraemon** sebab , maybe rina ade parut kat pipi kott -.-
6. berapa berat badan you sekarang :
last timbang hari tu , 33 kg . aww aww :* (sekarang rasanya dah naik )
7.   ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa :
aku marah dan luahkan ape yang aku pendam , walaupon orang yang buat aku marah tu tak ade kat sebelah aku . 
8.  matapelajaran paling k.o masa sekolah :  
SEJARAH ! hahahaha . oke , aku tak minat -.-
9. adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan :
ada ! masa tu sebab diaorang tak puas hati dengan rina . so gaduh lahh (dulu laaa :P )
10. orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) :
darjah 3 . dia pulak darjah 4 :* amboii , kecik lagi tuu xD
11 . you pertama kali couple masa umur berapa :
9 tahun ! awesome tak ? hahaha , ngek betul masa tu . cinta monyet pakai suratsurat . awww  :*
12 . berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila :
2007 - 2012 , 5 tahun atau 6 tahun . sampai sekarang Cinta Hati saya yang pertama tu tak ucap kata putus , walaupun masingmasing sekarang dah ada gf/bf sendiri and duduk jauhh . dia di JB , saya di segamat :')
13 . last you putus sebab apa :
sebab tak sependapat *tak ada jodoh* xD
14 . adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa :
pernah .... sebabnya rina tak tolong mak kemas rumah . sobsob :'(
15 . bila dok sorang sorang , ape mesti you buat :
bukak lagu kuatkuat , nyanyi macam kat tempat karaoke , padahal kat umah -.-
16 . keputusan upsr you :
malu nak bagitau . 2A 1B 2C . tak pandai , tapi alhamdulillah ade jugak "A" :D
17 . you nak kawen masa umur berapa dan kenapa :
25 hingga 30 tahun . sebab nak cari keje dulu and kumpul duit . **tak tau jodoh bile** ;)
18 . you selalu berangan tentang ape :
kalau laa aku dah keje and ade kereta sendiri kan best , :')
19 . perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you :
kena marah :(           
20 . perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you : 
   dapat gift dari someone :'D
21 . blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia :
 abg wan hazel ! dia awesome :')

22 . sesuatu yang you tak suka bila blogwalking :
 bila nak follow tak boleh :/

23 . mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook :
2010 . sebab tengok member semua sign up facebook , terasa macam best xD

24 . you selalu bangun tidur pukul berapa :
aiyooo -.- kalau sekolah pukul 6 . kalau tak sekolah , sebelum pukul 9 . kekeke :P

25 . kritikan terhadap blog saya :
merah jambu + biru laut = awesome a.k.a comel je blog . comel nye headerr ! **jelez** :P
tag :- Qila

done ! sorry jawapan entah pape . ;)
        






PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , Welcome to Sofia Rina Blog . I Fifteen Years Old . living in Segamat , Johor . Thank You Blogwalking in My Blog :) c

POTPETPOTPET ;


OTHERS;



BLOG ARCHIVE;

  • I BACK ! :*
  • Semoga Dia Sihat :'D
  • Selamat Hari Raya !
  • Gempak GiveAway by Fatin Roziana
  • Random Giveaway : Saya Nak Kad Raya Dari Nabila
  • Jatuh cinta dengan Blogskin ! ♥♥♥♥♥
  • Contest Aku Dan Teddy Bear By Najla Najihah
  • Random Giveaway by ardini
  • LOVE
  • Edit ~