R I E N A ;
Sedih Gembira :')
Tuesday, 25 March 2014 • 07:51 • 0 comments
 
 
haiii :') dah lama rasanye tak mengupdate :')
malam ni ade mood pula nak on :)
 
orait , sambil dengar lagu "Demi Lovato- Let It Go" dan menangis , gua pon mengupdate :p
k , busy je sekarang ni . Cuti sekolah kan ? memang lah busy gilaaaa!
time ni lah ade pertandingan drama , choir . wowww , sebelll seh :p

tu belum masuk lagi dengan masalah setinggi gunung *macam dah keje je nak banyak masalah :p*
hmm hmm , susah nak ckap :/
semakin hari lemah dan kuat . keliru dgn perasaan sendiri :')

k , dah tak tau nak update ape . sambung nanti . :')

Hati yang gembira boleh diwajahkan dengan muka yang gembira tetapi muka yang gembira tidak semestinya mempunyai hati yang gembira :') cukup lah menangis wahai sofia rina . :')


PAST
MY WORDS;
HAI , Welcome to Sofia Rina Blog . I Fifteen Years Old . living in Segamat , Johor . Thank You Blogwalking in My Blog :) c

POTPETPOTPET ;


OTHERS;



BLOG ARCHIVE;

  • 1K Giveaway By Cik Arnab
  • Parut...
  • Simple Giveaway by Hannan
  • Mini Giveaway by Nurrul Ellani.
  • Mini Giveaway by Nurin Aireen
  • 1 Week Duo Raya Giveaway
  • Mid Year Giveaway by Fatin Diana
  • Mini Giveaway by Nur Zahirah
  • First Mini Giveaway by Ira Syiqin
  • Special Giveaway by Mya Farisha